+34 934261970 info@babuin.net

CREA LA TEVA PRÒPIA

FORMACIÓ GRATUÏTAMENT

FORMACIÓ 100% SUBVENCIONADA NEXT GENERATION

DURADES

Les accions formatives han de ser d’entre 30 i 60 hores, podent dissenyar itineraris formatius que superin les 60 hores.

TARGET

Pots crear formacions per a les persones treballadores de l’empresa i/o persones en situació d’atur per a incorporar-los a la teva empresa (sense vinculació a contracte) i també col·laboradors subcontractats.

MODALITATS

La modalitat de formació pot ser presencial, mixta o tele formació (100% en línia). Recomanem la 100% en línia o mixta ja que, una vegada realitzada, quedarà sempre a disposició del futur personal.

FOCUS

Recomanem crear formacions del vostre interès en particular, difícils de trobar en el mercat. Valors de l’empresa, transmissió de coneixements propis, canvis generacionals, transmissió de coneixements, tècniques especifiques, PRL, etc.

Aprofitar el moment per crear el teu propi pla de formacions sense cost.

La Generalitat de Catalunya, fomenta la capacitació interna de les empreses amb un pla subvencionat per la Unió Europea amb els fons Next Generation. Aquest pla és una ocasió per crear les formacions que creieu més necessàries per als vostres treballadors o crear un pla de transferència de coneixement.

La data límit per a lliurar la sol·licitud a la Generalitat és el 18 d’abril. Si t’interessa, no t’adormis. Després tindràs tot un any per a realitzar la formació.

T’ajudem a crear les formacions que necessites

Especialistes en producció i realització de formacions On-Line o Mixtes

Desenvolupem un contingut visualment atractiu i eficientment pedagògic. És essencial per a crear “engagement” amb els usuaris de la formació.

Tots volem oferir la millor experiència als nostres participants, per això necessitem creativitat, professionalitat i recursos.

Treballem amb diferents nivells de continguts: Power Points bàsics, interactius avançats, SCORM i  experiències natives en diferents plataformes.

Truca’ns i t’expliquem tot sobre el projecte.

Les formacions que pots generar, els requisits,  la producció i realització de les formacions… Vosaltres només heu d’omplir els documents per lliurar a la Generalitat.

T’ajudem en la producció de les teves formacions

+34 93 426 19 70

info@babuin.net

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
Abrir chat
1
¿En que te puedo ayudar?
Hola
¿En que podemos ayudarte?